Кожен, хто підключиться з 10.10.2020 до інтернету від Syndicate на будь-який тариф у багатоповерховому секторі, отримає знижку 50 гривень на місяць на рік (12 місяців).

Подробиці акції

FTTH (Fiber-to-the-home) - оптоволокно до будинку - це принцип підключення, який об'єднує технології, засновані на використанні оптоволоконного кабелю для підключення абонентів та надання їм широкосмугового доступу на швидкостях в десятки і навіть сотні разів вищих, ніж при підключенні мідним кабелем.

Вартість послуг і швидкість доступу залежать від використовуваної технології.

Інтернет:

Тарифи діють з 01.04.2019г.

xPON

Швидкість доступу до Мбіт/с Щомісячний платіж, грн.

Ethernet

Швидкість доступу до Мбіт/с Щомісячний платіж, грн.
25+50* 250
50+50* 300
100+50* 350

* На період з 01.04.2019 до 29.02.2020 максимальна швидкість доступу за тарифними планами для приватного сектора буде збільшена на 50 Мбіт / с. Компанія Syndicate залишає за собою право змінити термін дії даної акції на свій розсуд.

Інтернет та телебачення Omega TV:

Тарифи діють з 01.11.2020г.

Швидкість доступу і кількість каналів Щомісячний платіж, грн.
до 100 Мбіт/с і 130+ 309
до 100 Мбіт/с і 165+ 329
до 100 Мбіт/с і 200+ 349

ПЕРЕЛІК КАНАЛІВ

Послуга «Замороження рахунку»

У Вас поламався комп'ютер або Ви їдете у відпустку або просто не будете користуватися інтернетом якийсь час?

Скористайтеся безкоштовною послугою «Замороження рахунку» і заощаджуйте свої кошти!

З послугою «Замороження рахунку» Ви можете заблокувати доступ в інтернет на термін від 14 до 90 днів - абонентська плата не буде списуватися з вашого рахунку протягом усього періоду блокування!

Заблокувати свій рахунок можна зайшовши в Особистий кабінет та в пункті «Повідомлення» залишити повідомлення Адміністрації з проханням про «заморожування рахунку».

Умови користування послугою «Замороження рахунку»:

• підключення послуги безкоштовно (при наявності повідомлення Абонента з проханням про замороження);
  • в разі перевищення терміну призупинення користування (більш 3-х місяців), оплата розблокування користувача становить 15 грн.;
  • в разі тривалого перевищення терміну блокування, можливо відключення кабелю від обладнання Провайдера. В такому випадку додатково стягується оплата за виклик техніка для зворотного підключення кабелю і налаштування обладнання Абонента;
  • якщо Абонент не вносив оплату на особистий рахунок протягом місяця і не замовляв послугу «Замороження рахунку», то проводиться «Автоматична заморозка рахунки». Вартість послуги «Автоматична заморозка рахунку» становить 15 грн.;
  • Абонент може скористатися послугою «Замороження рахунки» не частіше ніж раз в 3 календарних місяці.

Додаткові послуги:

Вартість зміни тарифного плану за умовою збереження або зменшення розміру щомісячного платежу - 50 грн.

Вартість зміни тарифного плану зі збільшенням розміру щомісячного платежу - безкоштовно.

Документи:

Політика конфіденційності та обробки персональних даних

Публічний договір